facebook-logo

Bij Autobedrijf van Geel bent u aan het juiste adres met specialistische EV-kennis en persoonlijke service. Maak gemakkelijk en snel onderaan een afspraak.

Expert in elektrisch rijden

Autobedrijf van Geel staat voor u klaar bij alles wat te maken heeft met elektrisch rijden! Wij zijn Expert in elektrisch rijden en aangesloten bij EDGe Mobility. EDGe Mobility is hét keurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden.

E-occasion en EV-zoekopdracht

Wij helpen u graag met het vinden van uw elektrische droomauto. We bieden naast ons huidige occasions aanbod de mogelijkheid om voor u op zoek te gaan naar een specifiek elektrische of hybride auto. Wij leggen u graag alle mogelijkheden uit bij het maken van de juiste keuze die aansluit bij uw wensen en behoeftes. Neem contact met ons op, dan gaan wij voor u aan de slag.

Elektrische auto in topconditie

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij staan niet alleen voor u klaar bij de aanschaf, maar bieden ondersteuning van a tot z, van onderhoud en reparatie tot en met laadpaaladvies. Onze werkplaats is gespecialiseerd in elektrische voertuigen.

Onze monteurs zijn getraind en opgeleid in onderhoud en reparaties aan elektrisch en hybride auto’s en beschikken over de juiste certificaten. Bovendien hebben ze toegang tot aanvullende fabrikanteninformatie. Wij staan met ons team klaar voor onderhoud en reparaties aan alle merken door onze gespecialiseerde upto-date kennis, moderne werkplaats en EV-tools.

Houd uw elektrische auto in topconditie door periodiek onderhoud. Een elektrische auto heeft een lagere onderhoudsfrequentie dan een auto met een verbrandingsmotor, maar heeft nog altijd onderhoud nodig. Hierbij kunt u denken aan uw onderstel, banden, remmen, airco en een controle op de HV-batterij. Is uw elektrische auto toe aan onderhoud of een reparatie plan een afspraak in onze werkplaats.

Samen houden we
uw elektrische auto
in topconditie!

We houden u op de hoogte
van de kosten, zo voorkomt u
onverwachte kosten.

Tesla Toolbox

Wist u dat wij toegang hebben tot de originele diagnosetester van Tesla? Dat betekent dat wij in de mogelijkheid zijn om uw Tesla uit te lezen op afstand. Uiteraard kan dit pas nadat u toestemming heeft gegeven via een verificatie-mail van Tesla.

Aircoservice

Een goed werkende airco is het hele jaar door belangrijk. Niet alleen om u koel te houden op zomerse dagen, maar ook om beslagen ramen en condensvorming te voorkomen. Bovendien koelt de airco in een elektrische auto vaak het batterijenpakket en is het daarom nóg belangrijker dat de airco effectief ingezet en gecontroleerd wordt.

Interesse in een eigen
laadpaal? Wij staan voor u klaar
met advies op maat!

Laden/laadpaal

Een Expert in elektrisch rijden zonder laadpaal: dat bestaat niet. Uiteraard beschikken wij over een laadstation zodat u tijdens een bezoek uw elektrische auto kunt laden. Bovendien staan wij ook voor u klaar met advies en ondersteuning: vragen over het laden van uw auto of interesse in een eigen laadvoorziening? Het kan allemaal bij Autobedrijf van Geel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maak hieronder een werkplaatsafspraak

Afspraak

@

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:30
Dinsdag08:00 - 17:30
Woensdag08:00 - 17:30
Donderdag08:00 - 17:30
Vrijdag08:00 - 17:30
Zaterdag09:00- 12:00
ZondagGesloten