facebook-logo

Over ons

Bij Autobedrijf van Geel staat persoonlijke aandacht voorop. 'Het vertrouwen van je klanten werkt prettig' Bij Autobedrijf van Geel kan men terecht voor alle voorkomende reparaties, onderhoud, APK-keuring, in- en verkoop, schadereparatie en verhuur van zowel auto’s, bestelbussen, bak- en aanhangwagens. De sterke punten zijn daarbij de persoonlijke aandacht, het leveren van kwalitatief goede werkzaamheden en bovenal open en eerlijk naar de klanten toe. Klanten zijn bij ons altijd welkom in de werkplaats, ze mogen zien wat er met hun auto gebeurd. Bijna alle klanten kennen we van naam. Wij weten wie we aan de lijn hebben. Het vertrouwen van je klanten werkt prettig.

Bij Autobedrijf van Geel kan men niet alleen terecht voor alle voorkomende werkzaamheden en reparaties, maar zeker ook voor verhuur en aankoop.

Geschiedenis

Begin september 2017 heeft Autobedrijf van Geel aan De Hoge Akker haar deuren geopend. Directeur/eigenaar Marc van Geel besloot, na het plotselinge overlijden van Wijnand van den Berg van het gelijknamige autobedrijf en na goed overleg met chef werkplaats Dennis Schouw, om het bedrijf onder zijn eigen naam en op een andere locatie voort te zetten.