facebook-logo

Over ons

Autobedrijf Van Geel, gevestigd aan de Hoge Akker 2b in Hoeven staat voor persoonlijke aandacht! Ontstaan uit passie voor het vak…

Met het team, bestaande uit eigenaar/directeur Marc van Geel, chef werkplaats/verkoper Dennis Schouw, monteur Pieter Mathijssen en leerling Jens van Geel, staan wij klaar voor jou bij ons autobedrijf.

Je kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties, onderhoud, schade afhandeling, APK-keuring, in- en verkoop van auto’s. De sterke punten daarbij zijn de persoonlijke aandacht, het leveren van kwalitatief goede werkzaamheden en bovenal open en eerlijk naar de klanten toe. Klanten zijn bij ons altijd welkom in de werkplaats, ze mogen zien wat er met hun auto gebeurd.

Camper verkoop/verhuur

Bent u op zoek naar een mooie, schone en luxe camper om relaxed op vakantie te gaan? Dan moet je snel onze camperwebsite: camperverhuurvangeel.nl bezoeken en jouw vakantie boeken. Bij ons een complete camper met inventaris, stoelen en nog veel meer. Helder & transparant zodat je met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Heb je vragen of specifieke wensen, bel of mail ons gerust via [email protected] of 085-9021199.

De koffie staat klaar, we zien je graag snel aan De hoge Akker 2b!