facebook-logo

Zo gaan wij te werk (voor ons aanbod).

Opzoek gaan doen wij zo:

We zoeken binnen- en buitenland af om de meest complete auto’s naar het mooie Hoeven te laten komen. Auto’s waar ons hart van gaat kloppen… Met een lage kilometerstand en bouwjaar in ons achterhoofd kopen wij voor ieder wat wils.

Volgende stap

The ‘Pre check’

Eenmaal binnen gekomen gaat de auto eerst de werkplaats in voor een pre check. Zorgeloos en veilig rijden gaat voorop. Alle auto’s die wij aanbieden zijn voor uw proefrit al op belangrijke zaken gecheckt. Zijn alle sleutels aanwezig? Is de onderhoudshistorie aanwezig? Rijd de auto naar behoren? Wij zorgen ervoor dat al deze zaken op orde zijn. Kun je met een gerust gevoel je eerste testmeters maken.

Stap 2

Tijd om de puntjes op de ‘i’ te gaan zetten.

Na de werkplaats check gaat de nieuwe voorraad in bad en word deze vervolgens flink onder handen genomen in onze poetsruimte.
Na de poetsbeurt zetten we de auto online, tegen de scherpste prijzen inclusief (Garantie uiteraard) online. Op onze aanbod pagina vind je dan ook alle ins/outs.

Stap 3

Yes! Je hebt voor een van onze occasions gekozen.

Tijd voor een proefrit! Laat ’t ons weten dan zetten wij de auto alvast klaar. Wil je je oude auto inruilen? Gemakkelijk en snel kunnen wij tijdens jouw proefrit een inruilwaarde bepalen. Kun je nou niet in onze openingstijden? Geen probleem! We maken dan snel een afspraak buiten openingstijden.

Stap 4

De afleverbeurt met de 40-punten BOVAG Check+ merk specificaties.

De proefrit beviel en we zijn tot een deal gekomen! We plannen zo snel mogelijk de afleverbeurt in. Mocht de auto nog voorzien worden van een aanpassing zoals een trekhaak, glas coating of iets anders nemen we dit meteen mee. Uiteraard poetsen we hem nog even tot in de puntjes!

Laatste Stap

Jouw nieuwe aanwinst is klaar om de snelwegen samen met jou te gaan bewonderen!

De dag is daar… Je komt je nieuwe aanwinst ophalen. We leggen je nog even alle ins/outs uit zodat je van alle gemakken op de hoogte bent. Bij aflevering ontvang je het garantie bewijs zodat je met een gerust hart de weg op kan gaan!

Ook hiervoor ben je bij ons in goede handen:

Naast het in en verkopen van auto’s bieden wij vele services waarmee wij alles voor jouw auto onder een dak hebben. Staat jou auto er niet tussen? Wij helpen je graag bij het zoeken van jou nieuwe auto. Heb je advies nodig over verzekeren of financieren? Wij leggen je graag alle mogelijkheden uit. Is je auto toe aan onderhoud of reparatie van een schade? Wij zorgen dat het vervangend vervoer klaar staat zodat je in de tussentijd gewoon onderweg blijft!

Benieuwd naar de verhalen achter ons team?

Bekijk ons team snel hieronder.

Over ons

Waarom autobedrijf van Geel

  1. Passie! We hebben allemaal de passie voor auto’s! Die delen we graag met je. Heb jij een probleem, wij helpen je graag met een eerlijk advies. Ook buiten openingstijden kun je bij ons op afspraak terecht.
  2. Alles onder een dak. Niks is te gek voor ons! Van onderhoud, import, verzekeren en poetsbeurten we hebben het allemaal! We geven je graag advies onder het genot van een bakje koffie.
  3. Belangrijk weetje! Wij leveren alle auto’s boven de 4500 euro met 6 Maanden BOVAG Garantie. De garantie, afleverbeurt en uitleg zit bij onze verkoopprijs in, hierdoor voorkom je voor onverwachte afleveringskosten te staan. Bij ons daarom geen aflevering kosten! Zo kun je met een gerust gevoel je eerste testmeters maken.
  4. Service van de bovenste plank. We staan voor transparant en eerlijkheid daarmee zijn wij vanuit onze passie Autobedrijf van Geel begonnen. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. We hebben tenslotte niet voor niets zo’n hoge klant tevredenheid.
  5. Staat jou auto er niet tussen? Wij gaan graag met je opzoek. Met onze kennis en jou wensen staat je nieuwe auto snel en gemakkelijk bij jouw op de oprit.
  6. Bij aflevering krijg je van ons je garantiebewijs. Mochten er na afleveringen nog problemen zijn.. dan verhelpen wij deze uiteraard zo snel mogelijk!